Slå et slag for de små tingene

Følger man litt med på interiørprogrammer så vil man se at små bord, små pyntegjenstander og gjerne klatter med farger kan gjøre en stor forskjell. Dette er noe alle kan gjøre, uten å måtte bruke mye penger. Min lykke er å finne små figurer som jeg kan sette på smale pyntelister og fylle huset med grønne planter som skaper luft og stemning.

Det er jo for smått!

Jeg innrømmer villig at jeg har en tendens til å falle for det merkelige og litt spesielle. Det er også gjerne noe som er smått, så jeg har muligens over tusen små pyntegjenstander i bokser og spredd rundt om i huset. Jeg vet ikke hvor mange som har fortalt meg at disse små gjenstandene bare samler støv og ikke er synlige. De er ikke store nok!små tingene

Men jeg mener at strategisk plassering av disse gjenstandene er perfekt. For jeg ser dem og jeg liker dem. Så jeg har investert i det man kaller bildehyller. Denne typer hyller er svært smale, så hyllen tar ikke plass. Så er den festet rett på veggen uten å ha synlige festeordninger. Dermed kan man ha mange, mange slike hyller på en vegg. Perfekt for å fylle med små pyntegjenstander.

Den eneste ulempen er selvsagt at man må tørke støv av tusen og en dingser, men det er en liten pris å betale i mine øyne.

Finn en fargerik blanding

De små tingene kan være overraskende fargerike. Små figurer i messing, i gull, i bronse eller i mange andre farger skaper spennende kontraster som trekker til seg blikket. Så man kan gå litt amok med å spre mange av disse spennende fargerike figurene rundt omkring, eller skape et blikkfang fylt med farger.

Personlig så har jeg en forkjærlighet for metalliske farger. Så jeg ser etter små figurer og små gjenstander som er i gull, sølv eller bronse eller har innslag av disse. Så setter jeg disse innimellom de andre figurene mine.

Bytt, bytt og atter bytt

Det jeg elsker med å bruke mindre gjenstander som dekorasjon er at jeg raskt kan flytte rundt på dem. Jeg har også valgt å ha flere favorittfigurer liggende i min interiør skuff, eller rettere sagt skuffer. Så bytter jeg rundt på disse gjenstandene. Noen ganger så bare flytter jeg rundt på ting etter å ha kommet hjem fra en lang dag på jobb. Jeg kan være skikkelig frustrert, men med litt småjusteringer her og der så hjelper det mye på humøret.

Dette er sjarmen, mener jeg, med å innrede med mange forskjellige små gjenstander.

Bild fra – http://www.wonderwood.no/single-post/2016/10/09/de-sm%C3%A5-tingene-the-little-things